top of page
Model 2022_Q4 Small.png

SlowBeauty #Moments

Promo_Dif_ FirstLabel.png

JOUW #MOMENTS

Thuis je fijnste #Moments creëren

20620943_10155590022248351_630532474167281923_n.jpg

Spa #Moments

Heerlijk geurende body- en gezichtsproducten met alle goede eigenschappen uit de natuur. 

Image by CHI CHEN

Tea #Moments

Maak tijd voor jezelf onder het genot van een heerlijke thee in de mooiste handgemaakte kopjes

Geparfumeerde zeeprepen
New in assortiment

Gift #Moments

Het gaat niet om de hoeveelheid die we geven maar over de liefde die we in het geven leggen. 

WHAT PEOPLE SAY

Leuk als jij ook laat weten wat je van ons merk vind

iStock-1172884570.jpg

Wederom weer een bestelling gemaakt voor nieuwe geuren roomsprays en geurstokjes en wat ben ik ontzettend blij verrast door de kwaliteit van de producten. Ze zijn niet alleen erg mooi maar ruiken stuk voor stuk overheerlijk! Echt een aanwinst in mijn salon en voor de bijverkoop! Hele snelle levering (binnen 2 dagen) en alles keurig verpakt met leuke extra’s erbij. Super bedankt weer🫶🏻

—  Salon Mooi...by Laura 02.02.2023

Over ons

Natuurlijk in de breedste zin van het woord. De vrouw, mooi van binnen en stralend van buiten. Bewust.... in hoe ze in het leven staat, wat ze eet en hoe ze consumeert. Ze weet hoe ze zichzelf zo goed mogelijk beweegt in deze drukke maatschappij. Deze vrouw is blij met wie ze is. Ze is verantwoord mooi, leeft vanuit het hart en zorgt geregeld dat ze tijd vrijmaakt voor haar eigen SlowBeauty #Moments.

Bij #Moments vind je luxe, stijlvolle woonaccessoires & lifestyleproducten die van je huis een echt thuis maken en je ultiem laten genieten van je Me Time. Al onze producten zijn met de hand vervaardigd, natuurlijk en vegan. Onze theeën zijn speciaal geselecteerd en het assortiment biologische thee wordt steeds ruimer. Maak je theemoment compleet met de mooie accessoires zodat ook tijdens deze #Moments jezelf even helemaal laten wegzinken en ontspannen om je voor de rest van de dag op te kunnen laden. 

Het verhaal achter

SlowBeauty #Moments

HIEROM KOOP JE BIJ

SLOWBEAUTY #MOMENTS

'Kleine handelingen, vermenigvuldigd met miljoenen mensen, kunnen de wereld transformeren.'

Vegan Badge 4

Producten zonder dierlijke toevoegingen

iStock-514572016.jpg

Producten met stijl en in luxe die uniek zijn.

iStock-1132329613.jpg

Producten die niet op dieren getest zijn

iStock-1204165327.jpg

Producten die niet op dieren getest zijn

#Moments Handmade.jpg

Producten die met de hand gemaakt zijn

Tea #Moments

Ze zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar je kunt ze ook nog eens hergebruiken! Deze prachtige "Round Cotton Box" met een geweven katoen is een aanwinst voor elk interieur! Alle theeën uit ons First Label Collectie, worden in deze leuke boxjes geleverd. Is je thee op? Koop dan een refill waarbij we opnieuw aan het milieu gedacht hebben door de navulling te leveren in een eco bag.

20220817_111356.jpg
Moments_PrivacyPolicy.jpg

Leven op het ritme van de natuur

Kom bij de haard zitten, stook het vuur op en voel haar warmte! Dit wordt geassocieerd met kortere dagen, minder licht, rust, koude- en droge wind die de winter met al haar scherpte en crispness met zich meebrengt. Winter belichaamt een duidelijk niveau van stilte. De vogels fluiten niet, en veel dieren veranderen van kleur, migreren of overwinteren. Ook voor ons, mensen, is de winter een tijd voor winterslaap en terugtrekken, hoewel niet te veel, en daarmee een tijd voor reflectie en visualisatie. 

VOLG ONS OP INSTA

en geniet samen met ons mee van de kleine #moments

#Moments Newsletter

Schrijf je in en ontvang 15% korting op je eerste bestelling. Besluit je om een special member te worden dan ontvang je nog een leuk cadeautje van ons. 

Blijf op de hoogte en leer ultiem te ontspannen en te genieten van kleine #Moments. Leer leven vanuit je hart en creëer jouw grootste "love story". Een verhaal over eigenliefde en 'self care'.

  • Tik Tok SlowBeauty #Moments
  • Facebook - SlowBeauty #Moments
  • Instagram - SlowBeauty #Moments
  • LinkedIN - SlowBeauty #Moments
  • Pinterest SlowBeauty #Moments
bottom of page