top of page
Thee set

SUNDAY MORNINGS

genieten van kostbare #moments

Je bevindt je hier . home . ook zakelijk 

SUNDAY MORNINGS

genieten van kostbare #moments

In een maatschappij waarin bewezen is dat wellness en health een positieve uitwerking hebben op mind, body en soul, ben je bij #Moments aan het goede adres voor jouw gifts aan werknemers en of klanten. Het stimuleren van voldoende ontspanning geeft een gelukkiger gevoel waardoor effectiviteit en productiviteit verhogen. 

 

Unieke zakelijke cadeaus

Je hebt maar één kans om een eerste indruk te maken en niets wordt met meer plezier door jouw klanten ontvangen, dan een een attentie die aan alle kanten persoonlijk te noemen is. Ben je voor jouw bedrijf of organisatie op zoek naar een bijzonder relatie geschenk waarvan je zeker weet dat het uniek is of wil jij jouw medewerkers op een speciale manier verassen? Dan hebben wij uitgebreide mogelijkheden voor je.

 

Voor grote en kleine bedrijven

Veel bedrijven hebben de weg naar #Moments inmiddels al gevonden vanwege onze persoonlijke aanpak. Wij proberen altijd mee te denken aan een oplossing op maat. Heb je een leuk idee en wil je weten of wij het voor je kunnen uitvoeren? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Speciaal

Er zijn tegenwoordig, naast kerst en sint, zoveel dagen om klanten extra in het zonnetje te zetten, waardoor jij er als relatie weer extra uitspringt. En hoe gaaf is dat als je ook nog eens met een geschenk komt wat persoonlijk is en in het teken staat van ont-stressen! Val als relatie eens extra op door je klanten of medewerkers net iets vaker in het zonnetje te zetten, of je bedrijfsruimte te voorzien met een extra touch van geur. Bij #Moments denken wij graag met je mee!

bottom of page