top of page

#Moments gegrepen uit mijn leven, die bestaan uit overtuigingen, gebeurtenissen en noodzaken om me te brengen naar een punt in mijn leven waarin ik eindelijk kon accepteren en genieten. Deze #Moments zijn waar het leven echt om draait. #Moments die ik heb vertaald in elf 'Home Collections' die bestaan uit (h)eerlijke fragrance producten met voor elke collectie een speciaal geblende thee, die in ons 'First Label Collection' terug te vinden zijn. Inmiddels is ons assortiment aan het groeien met nieuwe collecties waarin mind, body en soul een nog prominentere rol spelen als het gaat om de verzorging van huid en haren. 

 

 “Tegenwoordig is schoonheid een levensstijl. Het gaat over jezelf goed voelen, over individualiteit en jezelf accepteren zoals je bent. Het gaat niet langer alleen om cosmetica producten.”

 

​Waarom SlowBeauty? De Slow Beauty levensstijl bevordert niet alleen het gebruik van schoonheidsproducten die de huid verbeteren of mooi maken, maar omvat veel meer. Slow Beauty gaat over het vinden van een manier van leven waarin je, je als een vis in het water voelt. Het gaat over het leven vanuit je hart, een ontwikkeling in bewustwording wat leidt tot een andere levensstijl waarin kracht, authenticiteit en bezieling centraal staan. Doordat je weet wie je bent, ben je meer voelend aanwezig en maak je veel makkelijker keuzes. Het geeft je een dieper gevoel van voldoening, je krijgt ruimte, voelt je energieker en gezonder, ervaart meer levensgeluk, krijgt meer inspiratie en succes. Je maakt je los van belemmerende gewoontes, gedachtes en emoties. Je voelt dat je leeft en meeveert op de ritmes van de natuur en je geniet van jouw #Moments

 

SlowBeauty #Moments gaat over “natuurlijk” in de breedste zin van het woord. De "natural woman" mooi van binnen waardoor ze straalt van buiten. Bewust.... in hoe ze in het leven staat, wat ze eet en hoe ze consumeert. Zij die weet hoe ze zichzelf zo goed mogelijk beweegt in deze drukke maatschappij. Een vrouw die blij is met haarzelf en die weet hoe ze haar #Moments optimaal moet benutten. Zij is verantwoord mooi. Zij is een 'True beauty'

Het is mijn wens dat ik voor alle vrouwen een inspiratie kan zijn en hen kan ondersteunen met mijn kindje en trots SlowBeauty #Moments.  Gewoon, omdat je het waard bent!

XOXO – Mariska

"Schoonheid gaat niet langer over beauty producten en cosmetica. Het is een levensstijl"

Image by Mathilde Langevin

(H)EERLIJK

Onze producten zijn 100% natuurlijk en waar mogelijk proberen wij gebruik te maken van biologische ingrediënten.  

12 #MOMENTS
de sprankelende geur van de zomer
Good Feeling

Een ideale zomerdag is als de zon schijnt,

Er een zacht briesje waait,

Als de vogels een mooie melodie zingen

En jouw vingers met het zand spelen. 

 

 

De zomer geur bij uitstek!

Moments_About.jpg

WIJ GEVEN TERUG

De aarde heeft het zwaar door overmatige consumptie en daarom geven wij terug door een percentage van een deel van onze productverkoop te doneren aan een goed doel wat wij jaarlijks selecteren. 

bottom of page