top of page

Soak

Finding Inspiration in Every Turn

Zachtheid all over! Dat is wat wij voor jou en voor onze lingerie willen. 

175722937_10159449869267990_3255496741349703930_n.jpg

Soak Wash

Soakwash is de moderne manier om uw wasgoed met liefde te reinigen en op te frissen. De zachte formulering zonder spoeling is perfect voor het met de hand of machine wassen van alle luxe lingerie.

 

Soakwash is een milieuvriendelijke formule gemaakt van plantaardige en hernieuwbare ingrediënten. Soakwash is zacht voor uw luxe, kostbare kleding en vriendelijk & bewust voor onze dierbare planeet. 

 

De zachte, ‘niet uitspoel’ formule is perfect voor hand en machinewas en geschikt voor uw mooie kanten lingerie, zachtste truien, badmode, zijden sjaals en zelfs babykleertjes.

 

Voor een handwas doet u 1 koffielepel in 3 of 4 liter koud water, Laat dit minimaal 15 minuten weken en verwijder dan het water. Spoelen mag, maar is niet nodig. Het vuil en de geuren worden geabsorbeerd en vastgehouden door en in het water.

 

Soakwash, the Modern Way to Clean & Refresh your Lingerie

De Samenwerking

Heel blij zijn we ook met de samenwerking met Soak Laundry Wash.

 

We delen de passie en liefde voor mooie producten en vinden het belangrijk dat zij producten bieden waarmee je op simpele, verantwoorde manier je dierbare lingerie kunt reinigen.

 

Wil je kennis maken met Soak Laundry Wash?

 

Schrijf je voor 15 augustus 2023 in voor onze nieuwsbrief, ontvang een mini sample en lees hoe je in aanmerking komt voor luxeproducten van Soak Laundry.

 

Wil je meer weten en/of heb je interesse in Soak Laundry Wash, check out de Soak Laundry Instagram pagina en website of stuur een mailtje aan marketing@dreamavenue.nl

 

I: www.soakwash.com 

I: www.agencepdv.com

E: patrick@agencepdv.com

Socials:

Instagram | Facebook

bottom of page