top of page

SlowBeauty #Moments

Finding Inspiration in Every Turn

De vrouw als middelpunt & Schoonheid van binnen naar buiten. It really fits all dreams!

Drie modellen

SlowBeauty #Moments

De filosofie van SlowBeauty #Moments gaat over het dagelijks tijd nemen voor jezelf om je mind, body & soul weer in balans te brengen. De SlowBeauty vrouw van nu is prachtig van binnen en stralend van buiten dankzij bewuste keuzes en eerlijke producten. Ze staat positief in het leven en weet hoe ze zichzelf optimaal beweegt in deze drukke maatschappij.

 

De SlowBeauty#Moments producten voldoen aan al haar wensen en zijn voor haar een waarborg van kwaliteit & puurheid. Het ruiken van een (h)eerlijke, elegante geur, het proeven van een verfijnde thee en gebruik van natuurlijke en biologische gezicht- en lichaamsproducten, is haar ultieme manier om tot rust te komen en te genieten van ‘Me Time’ #Moments

 

#Moments - We create feeling

De Samenwerking

Trots zijn wij ook op de 

samenwerking met #Moments. Zij zetten de moderne vrouw centraal in alle communicatie en daar sluiten wij ons graag bij aan.

De vrouw die zichzelf durft te zijn en trots haar passies volgt, is voor ons altijd het stralende middelpunt en staat ook bij #Moments altijd op de eerste plaats.

Om #Moments bij onze klanten te introduceren mogen wij regelmatig heerlijk ruikende mini #Moments Scent Bags weggeven.

 

Wil je kans maken op #Moments? Schrijf je voor 15 augustus 2023 in voor onze nieuwsbrief, ontvang een mini gift en lees hoe je in aanmerking komt voor luxe producten van #Moments.

 

Wil je meer weten en/of heb je interesse in #Moments, check out de Moments Instagram pagina en website of stuur ze een mailtje.


I:www.slowbeautymoments.com 

E: info@slowbeautymoments.com

Socials:

Instagram | Facebook | LinkedIn

bottom of page