top of page

WANNA BECOME A BODYFASHION PROMOTOR?


Droom jij ervan om als influencer ontdekt te worden door een jong & trendy Lingeriemerk? Wij bieden jou de kans om deze droom waar te maken. Dream Avenue zoekt namelijk in samenwerking met Dijkxhoorn Bodyfashion enthousiaste Brand Ambassadors voor de regio Zuid-Holland.


Meld je aan!
Dream Avenue lingerie & Dijkxhoorn Bodyfashion in Hellevoetsluis, zijn op zoek naar vrouwen met affiniteit met Body Fashion & Social Media.

 

Wil jij ons helpen anderen te inspireren? Meld je dan aan via bijgaand inschrijfformulier.

 

Wat vragen wij van jou?

Social Media kent voor jou weinig geheimen en het lijkt je geweldig om anderen te mogen informeren over de allernieuwste trends op het gebied van lingerie.

 

Je hebt een leuke, vlotte manier van schrijven en je weet er op creatieve wijze voor te zorgen dat je posts worden gezien en gedeeld.

 

Om dit te demonstreren stuur je ons je contactgegevens, je Instagram account en vertel je ons in een paar woorden waarom jij onze nieuwe ambassasadeur wilt worden.

 

Daarnaast plaats je op je eigen Instagram account een leuke post over Dream Avenue met #dreamavenuelingerie en #dijkxhoornbodyfashion & tag je @dreamavenuelingerie to be featured.

Alle inzendingen worden beloond met een Dream Avenue giftvoucher van 5 euro.

Check out het inschrijfformulier!! 

Aanmelden kan tot/met vrijdag 11 februari 2022!

Marlies Broadway Red 95-HGP07100-Dreamavenue_bewerkt.jpg
De Promotor
Julia Manhattan Cloud Dancer 35-HGP05074-Dreamavenue_bewerkt.jpg

Wat verwachten wij?

 

Wij zoeken vrouwen die het leuk vinden om andere vrouwen te inspireren & motiveren.

Je hebt kijk op fashion & trends, een prettige, vriendelijke uitstraling en je bent enthousiast, verzorgd en authentiek


De finalisten selecteren we op basis van hun posts (fotokeuze & teksten), creativiteit, inzet & motivatie.

.
Aanstootgevende foto's, veel schrijffouten, of 'totally over the top' ? Dan moeten we je inschrijving helaas voorbij laten gaan.


Op 18 februari 2022 dien je minimaal 15 jaar en maximaal

35 jaar te zijn. Tot de leeftijd van 18 jaar is toestemming van een ouder of een voogd vereist. 

Hoe gaat het verder?

De finale voor de Dream Avenue promotors voor de Regio Zuid Holland gaat plaatsvinden bij Dijkxhoorn Bodyfashion en staat gepland op vrijdag 18 februari 2022.

 

Wij zorgen dan voor een leuke sessie waarbij je tips krijgt van een Social Media Expert en je ontvangt een Zilveren Shopping Bag & een Dream Avenue lingeriesetje t.w.v. minimaal 50 euro


De veiligheid van jou, de organisatie & onze medewerkers staat voorop.  We houden ons dan ook ten alle tijden aan de op dat moment geldende corona maatregelen van de overheid. 

Door naar de finale? Dan ontvang je uiterlijk maandag 14 februari een uitnodiging & alle informatie.

Skills

over Dream Avenue

Bh's moeten prettig en comfortabel zitten maar we willen ons er ook mooi, zelfverzekerd en verleidelijk in voelen. Dream Avenue producten zijn gemaakt van zachte, luxe materialen, zijn vrijwel onzichtbaar onder strakke kleding te dragen maar verbluffend mooi als ze getoond worden. De producten zijn gemaakt met veel liefde, ambacht en passie gemaakt.

Dream Avenue Benthe Central Park Black 2.jpg
We Are
bottom of page