Our Brand

Fits all dreams

Image by Camila Cordeiro

Het is geen geheim dat vrouwen zich sterker voelen als ze mooie lingerie dragen. Een luxe, elegante bh met een mooie pasvorm biedt immers niet alleen ondersteuning maar geeft ook een verzorgd & zelfverzekerd gevoel.

En alhoewel comfortabel en soft sinds Corona DE trend is, zien we dat vrouwen vaker kiezen voor kwaliteitsbh’s gemaakt van luxe stoffen en mooie details omdat ze zich dan vrouwelijker en aantrekkelijker voelen. 

 

Bh’s hebben het tegenwoordig best zwaar, ze moeten namelijk gedurende de hele dag aan heel wat verschillende eisen voldoen. Zo moeten bh’s de hele dag een goede ondersteuning bieden van je borsten, maar wel graag heerlijk zacht aanvoelen en comfortabel zitten. We willen ze overdag onzichtbaar dragen maar we willen ons er ’s avonds tijdens een romantische date mooi, zelfverzekerd en verleidelijk in voelen.

 

Wij, als echte liefhebbers vinden dit veruit het mooiste aspect van lingerie. Onze producten zijn gemaakt van zachte, luxe materialen, zijn vrijwel onzichtbaar te dragen maar verbluffend mooi als ze getoond worden. Wij maken onze producten met veel liefde, passie & ambacht en doen inspiratie voor stoffen, designs en kleuren op door veel te reizen, vrouwen te interviewen & door nieuwe trends & ontwikkelingen te bestuderen. 

 

Bij het ontwerpen van een product gaan we uit van wat vrouwen qua ondersteuning nodig hebben en wat ze nodig hebben om zich in onze lingerie elegant, verzorgd, verleidelijk maar vooral ook veilig te voelen. Dit resulteert in een prachtige, luxe collectie bh’s, slips & strings met een perfecte pasvorm waarin iedere vrouw zich verzorgd en zelfverzekerd voelt.

 

Onze luxe, fraaie kanten bh’s, slips & strings zijn niet uitdagend maar wel zeer verleidelijk en onze Soft bh’s. Spacers & Strapless bh’s zitten heerlijk comfortabel, geven veel ondersteuning en zijn onzichtbaar te dragen.Dream Avenue lingerie, past ook bij jouw dromen en is verkrijgbaar voor een prijs waar je echt niet wakker van hoeft te liggen. 

 

Laat je verrassen door onze mooie producten en voel je verzorgd, veilig, vrouwelijk en verleidelijk in Dream Avenue Lingerie.

 

Dream Avenue... Fits All Dreams

Hoofdkantoor

Dream Avenue International BV

Industrieweg 5a

2651 BC BERKEL EN RODENRIJS

Showroom

Cube Fashioncentre

C2.01

Veluwezoom 7

1327 AA   ALMERE

goed om te weten

Veelgestelde vragen

Cookie policy

Cookie instellingen

Verkooppunten

Over ons

Ons verhaal

Promoties

Partners

Members

Contact

Vragen over collectie of verkoop

sales@dreamavenue.nl                

Vragen over marketing of promoties

marketing@dreamavenue.nl  

Voor overige vragen

+31 (0)10 261 53 01

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

©2021 door Dream Avenue.

Proudly created by De SlowBeauty Group