top of page

 Miss Nederland

BeYoutiful Girls met moed & ambitie!

Op deze website zie je allemaal Miss Nederland finalisten gefotografeerd in Dream Avenue lingerie!

Eleanor Central Park Pesto Banner 37-HGP05256-Dreamavenue_bewerkt.jpg

BeYoutiful

De Miss Nederland Organisatie houdt jaarlijks een casting voor de ‘Leukste Baan van Nederland’ en gaat op zoek naar ‘de mooiste dame van het land’! 

 

Bij Miss Nederland gaat het echter al heel lang niet alleen om het ouderwetse cliché ‘wereldvrede’ of om uiterlijk en glamour. Het gaat om brains, business en ook om innerlijke beauty. 

 

Miss Nederland is een mooie vrouw met een sociaal, maatschappelijk betrokken karakter met grote ambities, doorzettingsvermogen en een prachtig inspirend verhaal ‘to share with the universe’.

 

Miss Nederland is ook 'the girl next door’; een knappe, eigentijdse vrouw met moed & grote ambities die ons land gaat vertegenwoordigen tijdens de wereldberoemde Miss Universe Competitie.

De Samenwerking

Begin Mei heeft de Miss Nederland organisatie de 10 beYOUtiful finalisten bekend gemaakt, die aan de strenge eisen voldoen en die het hele traject ‘Van Casting tot Kroning’ mogen doorlopen.

 

Deze finalisten krijgen allerlei workshops, mentale challenges, fysieke uitdagingen, fotoshoots, catwalk trainingen maar ook les in Social Media, voeding, persoonlijke verzorging, make-up en personal branding.

Wij zijn dankbaar & trots dat Ona Moody (Miss Nederland 2022) en alle finalisten van 2023 ons willen helpen met het verspreiden van de boodschap van Dream Avenue & de StichtingTegenZinloosGeweld en samen met ons "NEE" zeggen tegen pesten, agressie, bedreigen en iedere andere vorm van (zinloos) geweld. 

Logo STGZ_CMYK_POS_verloop kopie.jpg
bottom of page