top of page

Een groot hart voor "True Beauty"

Een groot hart voor "True Beauty" is voor degenen die, net zoals wij, geloven in pure schoonheid, voor degenen die net als wij vinden dat iedereen het verdient om een goed leven te leiden. Wil jij met je bedrijf, op je eigen authentieke manier, ook een bijdrage leveren aan een betere wereld? Steun dan een doel, groot of klein, die in positieve impact heeft op milieu, samenleving, kunst of cultuur.

 

Laat je   spreken   

Logo SlowBeauty Lifestyle.png

Jouw eigen project

 

Wij geloven dat 'true beauty' een wezenlijk verschil in de samenleving kan bewerkstelligen. Omdat wij hier op een duidelijke manier aandacht aan willen geven doneren wij jaarlijkse een percentage van onze verkopen aan een goed doel. 

Omdat wij denken dat onze klanten hetzelfde gedachtegoed delen en wij jullie ertoe aan willen zetten om met je bedrijf, stichting, organisatie of persoonlijk ook een steentje bij te dragen vragen wij je om een eigen 'hart voor schoonheid' campagne op te zetten.


Met een warm hart ben je in staat er voor anderen en onze omgeving te zijn. Deel jouw (warme) hart voor schoonheid waarmee jij onze wereld tot een mooiere en betere plaats maakt en vertel ons meer over de campagne die jij opgezet hebt!

SlowBeauty_Water_For_Life.jpg

Project water for life

 

Water for Life maakt zich sterk voor schoon water en sanitaire voorzieningen in landen waar dat geen vanzelfsprekendheden zijn. En dat is hard nodig: zo’n 663.000.000 mensen verspreid over de wereld hebben geen toegang tot schoon drinkwater en 2,4 miljard mensen kunnen geen gebruikmaken van goede sanitaire voorzieningen.

Hoe ondersteunen wij?

Er is geen betere manier om je vochtgehalte op peil te houden dan door genoeg water tot je te nemen. Dat is ook één van de reden waarom wij gestart zijn met het aanbieden van (h)eerlijk losse biologische thee soorten in ons assortiment. En zonder water, is er helaas geen thee mogelijk. 

 

Wij starten vanaf 9.9.18 en doneren voor elk pakje Tea #Moments wat wij verkopen een bedrag

 

  50 gram € 0.05 cent,

100 gram € 0.10 cent, 

250 gram € 0.20 cent,

500 gram € 0.25 cent,

Care for 'True Beauty' and think with your heart!

Waar staat SlowBeauty

nog meer voor?

 

Inmiddels is het algemeen bekend dat het bij ons echt niet alleen gaat om uiterlijke schoonheid. Als je ons volgt zie je geregeld het slogan "live your life inside out". Wij geloven dat "True Beauty" bijdraagt aan een betere wereld. Elke dag ondersteunen wij dit ideaal met een deel van ons fantastische assortiment. Onze missie? Het vinden van een perfecte balans tussen schoonheid, organic en duurzaamheid. Wij hopen hiermee een inspiratiebron te zijn voor jou als Professional en je er toe aan te zetten om samen met ons, onze missie tot een groot succes te maken. 

SlowBeauty_Waterdrop.jpg

Laat jij jouw hart

ook spreken?

Velen waterdruppels maken dat de zee heel groot is. En dat hopen wij ook te bereiken; een hele grote waterplas die bestaat uit honderden druppeltjes. Elk druppeltje fungeert op haar of zijn authentieke manier. Jouw project, jouw idee, jouw ideaal. 

Vertel ons over jouw project

Goed zo....je leest verder. Dan is het nu tijd voor de laatste stap. Stuur ons, via mail, een uitgebreide omschrijving van je project en maximaal 3 foto's van hoge resolutie. Wij adviseren je de foto's te sturen via 'we transfer' aan hetzelfde e-mail adres;professional@slowbeauty.nl en beide o.v.v. Een groot hart voor True Beauty.

Stimulans

Volgend jaar 9.9.19 bekijken wij welk project het beste gepresteerd heeft. Degene die in dit jaar het hoogste bedrag opgehaald heeft willen wij extra in het zonnetje zetten. Je krijgt op ons lifestyle platform het podium waarop jij, jezelf, je bedrijf en je missie kan presenteren. Daarnaast ontvang je van ons een waardecheque van € 500,00 waar je uit ons #Moments assortiment naar hartenlust kan inkopen. 

Wanneer je bezig bent met een project wil je dat iedereen dit weet. Je wilt aandacht en erkenning voor het doel waarvoor jij je inzet. Verzamel je in dit jaar het hoogst aantal likes (hartjes) dan krijg je een speciale vermelding op de lifestyle site, waar vanaf 9.9.18 de galerie met alle projecten terug te vinden is, met Best True Beauty Project of the Year. Op deze manier heb je een jaar lang extra aandacht voor jouw goede doel.

Wil je meer informatie bel ons dan of mail aan info@slowbeauty.nl o.v.v. informatie True Beauty

Meld hier je project aan

Bedankt voor de inzending, wij nemen zo snel mogelijk contact op.

bottom of page