top of page
Miss Nederland

Miss Nederland

BeYoutiful

 

De Miss Nederland Organisatie houdt jaarlijks een casting voor de ‘Leukste Baan van Nederland’ en gaat op zoek naar ‘de mooiste van het land’! 

 

Laat deze titel je niet voor de gek houden, want bij Miss Nederland gaat het niet alleen om het ouderwetse cliché ‘wereldvrede’ of om uiterlijk en glamour. Het gaat ook om brains, business en beauty! Een lief, sociaal, maatschappelijk betrokken karakter met daarnaast duidelijke ambities, doorzettingsvermogen en een verhaal ‘to share with the universe’

 

Miss Nederland is een ‘girl next door’ met als doel een rolmodel te zijn voor jonge meiden. De gekozen Miss Nederland 2021 vertegenwoordigd ons land bij de wereldberoemde Miss Universe Competitie.

 

Ook dit jaar heeft de Miss Nederland organisatie weer 10 beYOUtiful finalisten gevonden die aan die eisen voldoen en het hele traject ‘Van Casting tot Kroning’ doorlopen. Zij krijgen mentale Challenges, fysieke uitdagingen, fotoshoots, catwalk trainingen maar ook les in Social Media, voeding, persoonlijke verzorging, make-up en personal branding.

 

In September wordt op SBS6 een complete serie tv-programma’s uitgezonden waarbij we de 10 finalisten volgen in al deze onderdelen achter de schermen en tijdens de finale van Miss Nederland 2021.

Broadway Leopard Julia Sinnig_Miss Nederland_Finalist_Lingerie-Colbert_foto-William Rutten

De Samenwerking

 

Dream Avenue is trotse partner van Miss Nederland 2021 en heeft alle finalisten voorzien van een Dream Avenue lingerie setje.

 

Het doorpassen is altijd weer spannend maar ze waren meer dan blij verrast met de uitstraling en pasvorm & liepen er de hele dag comfortabel en zelfverzekerd in rond.

 

De Dream Avenue lingerie sets zijn nu al gebruikt voor de glamour fotoshoot van William Rutten en staan straks centraal in de speciale lingerie fotoshoot die nog gaat plaatsvinden in het luxe Krasnapolsky hotel in A’dam.

 

Met dank aan Monica van Ee van Miss Nederland en Glamour fotograaf William Rutten mochten wij diverse prachtige kleurrijke foto’s gebruiken afkomstig uit de officiële glamour fotoshoot van Miss Nederland.

 

Op de Dream Avenue Instagram pagina volgen wij de finalisten op de voet en delen we ook zoveel mogelijk ‘behind the scene’ foto’s en video’s.

Skills

#Moments

De (h)eerlijke verleiding van #Moments

 

De #Moments filosofie is dagelijks tijd voor jezelf nemen om je mind, body & soul weer in balans te brengen. De SlowBeauty vrouw van nu is prachtig van binnen en stralend van buiten dankzij bewuste keuzes en eerlijke producten. Ze staat positief in het leven en weet hoe ze zichzelf optimaal beweegt in deze drukke maatschappij.

 

#Moments producten voldoen aan al haar wensen en zijn voor haar een waarborg van kwaliteit & puurheid. Het ruiken van een (h)eerlijke, elegante geur, het proeven van een verfijnde thee en het dragen van mooie comfortabele homewear, is haar ultieme manier om tot rust te komen en te genieten van ‘Me Time’ #Moments

 

#Moments - We create feeling

First Label Collection _ Believe RoomsprayA.jpg

De Samenwerking

Trots zijn wij ook op de 

samenwerking met #Moments. Zij zetten de moderne vrouw centraal in alle communicatie en daar sluiten wij ons graag bij aan.

De vrouw die zichzelf durft te zijn en trots haar passies volgt, is voor ons altijd het stralende middelpunt en staat ook bij #Moments altijd op de eerste plaats.

Om #Moments bij onze klanten te introduceren mogen wij regelmatig heerlijk ruikende mini #Moments Scent Bags weggeven.

 

Wil je kans maken op #Moments? Schrijf je voor 15 augustus 2021 in voor onze nieuwsbrief, ontvang een mini gift en lees hoe je in aanmerking komt voor luxe producten van #Moments.

 

Wil je meer weten en/of heb je interesse in #Moments, check out de Moments Instagram pagina en website of stuur ze een mailtje.


I:www.slowbeautymoments.com 

E: info@slowbeautymoments.com

Socials:

Instagram | Facebook | LinkedIn

We Are

Soak Wash

Laat uw mooie lingerie wat liefde voelen met Soak

 

Soakwash is de moderne manier om uw wasgoed met liefde te reinigen en op te frissen. De zachte formulering zonder spoeling is perfect voor het met de hand of machine wassen van alle luxe lingerie.

 

Soakwash is een milieuvriendelijke formule gemaakt van plantaardige en hernieuwbare ingrediënten. Soakwash is zacht voor uw luxe, kostbare kleding en vriendelijk & bewust voor onze dierbare planeet. 

 

De zachte, ‘niet uitspoel’ formule is perfect voor hand en machinewas en geschikt voor uw mooie kanten lingerie, zachtste truien, badmode, zijden sjaals en zelfs babykleertjes.

 

Voor een handwas doet u 1 koffielepel in 3 of 4 liter koud water, Laat dit minimaal 15 minuten weken en verwijder dan het water. Spoelen mag, maar is niet nodig. Het vuil en de geuren worden geabsorbeerd en vastgehouden door en in het water.

 

Soakwash, the Modern Way to Clean & Refresh your Lingerie

169763780_10159408671727990_3188783620697059105_n.png

De Samenwerking

Heel blij zijn we ook met de samenwerking met Soak Laundry Wash.

 

We delen de passie en liefde voor mooie producten en vinden het belangrijk dat zij producten bieden waarmee je op simpele, verantwoorde manier je dierbare lingerie kunt reinigen.

 

Wil je kennis maken met Soak Laundry Wash?

 

Schrijf je voor 15 augustus 2021 in voor onze nieuwsbrief, ontvang een mini sample en lees hoe je in aanmerking komt voor luxeproducten van Soak Laundry.

 

Wil je meer weten en/of heb je interesse in Soak Laundry Wash, check out de Soak Laundry Instagram pagina en website of stuur een mailtje aan marketing@dreamavenue.nl

 

I: www.soakwash.com 

I: www.agencepdv.com

E: patrick@agencepdv.com

Socials:

Instagram | Facebook

bottom of page