top of page

Our Brand

Fits all dreams

Julia Broadway Leopard Banner 16-HGP04201-Dreamavenue_bewerkt.jpg

Bh’s hebben het tegenwoordig best zwaar, ze moeten een goede ondersteuning bieden van je borsten, maar wel graag heerlijk zacht aanvoelen en comfortabel zitten. Daarbij willen we ze overdag het liefst onzichtbaar dragen maar ons er ’s avonds tijdens een romantische date mooi, zelfverzekerd en verleidelijk in voelen.

 

Wij, als echte liefhebbers vinden dit veruit het mooiste aspect van lingerie. Onze producten zijn gemaakt van zachte, luxe materialen, zijn vrijwel onzichtbaar te dragen maar verbluffend mooi als ze getoond worden. Wij maken onze producten met veel liefde, passie & ambacht en doen inspiratie voor stoffen, designs en kleuren op door veel te reizen, vrouwen te interviewen & door nieuwe trends & ontwikkelingen te bestuderen. 

 

Bij het ontwerpen van een product gaan we uit van wat vrouwen nodig hebben om zich in onze lingerie elegant, verzorgd, verleidelijk maar vooral ook veilig te voelen. Dit resulteert in een prachtige, luxe collectie bh’s, slips & strings met een perfecte pasvorm waarin iedere vrouw zich verzorgd en zelfverzekerd voelt.

 

Onze luxe, fraaie kanten bh’s, slips & strings zijn verleidelijk, maar niet uitdagend en onze Soft bh’s, Spacers & Strapless bh’s geven veel ondersteuning, zijn heerlijk zacht en onzichtbaar te dragen onder strakke kleding. 

Dream Avenue lingerie, past bij jouw dromen en is verkrijgbaar voor een prijs waar je echt niet wakker van hoeft te liggen. 

 

Laat je verrassen door onze mooie producten en voel je verzorgd, veilig, vrouwelijk en verleidelijk in Dream Avenue Lingerie.

 

Dream Avenue... Fits All Dreams

bottom of page